Iepriekš neparedzēti izdevumi, kas var būtiski ietekmēt finansiālo situāciju, ir nepatīkami, jo var liegt pienācīgi segt ikmēneša tēriņus – elektrības, siltuma un ūdens apgādes apmaksu, kā arī īres naudu. Šādās situācijās nereti nākas lūgt pēc palīdzības. Lieliski, ja to piedāvā tuvākie, kuri Tev uzticas un zina, ka naudu atdosi, taču kā rīkoties, ja lūgt palīdzību tuviniekiem nav iespējams? Lieliska iespēja ir ātrie kredīti, ar kuru palīdzību segt nelielus izdevumus, naudu atmaksājot dažu mēnešu laikā. Kas ir īstermiņa kredīti, ar ko tie atšķiras un kā salīdzināt aizdevēju piedāvājumus pavisam vienkārši Lendeeno.com mājaslapā? Lasi rakstu un uzzini tā turpinājumā!

Ātrais kredīts ir īstermiņa aizdevums, kuru piedāvā virkne nebanku sektora aizdevēju. Visi ātrie kredīti ir saņemami internetā, kas aiztaupa Tavu laiku, ko Tu tērētu, dodoties pie aizdevēja uz kredītiestādi. Ar ko šāds aizdevumu veids atšķiras?

Ātrie kredīti – galvenās atšķirības un iezīmes

Katram no aizdevumu veidiem ir savas raksturojošās iezīmes, piemēram, hipotekārā kredīta gadījumā tas ir pielietojums – mājokļa iegāde, remonts, uzņēmuma paplašināšana u.c. –, tāpat ir arī ar ātrajiem kredītiem. Ar ko no citiem aizdevumu veidiem atšķiras ātrie kredīti Latvijā?

  • Kredīta apjoms. Ātrie kredīti, kas pieskaitāmi pie īstermiņa aizdevumiem, galvenokārt, atšķiras pēc aizdevuma apmēra. Tas ir salīdzinoši mazāks kredīts. Vidēji šādā veidā iespējams saņemt naudas summu no 50 eiro līdz 500 vai 700 eiro, tomēr ir arī tādi kredītdevēji, kuri ātros kredītus izsniedz vairāku tūkstošu apmērā. 
  • Kredīta izsniedzēji. Šādus aizdevumus izsniedz nebanku sektora aizdevēji, un Latvijā šādu aizdevēju skaits pārsniedz 15. Tā kā izvēle ir liela, būtiski izvērtēt aizdevēju piedāvājums un salīdzināt atmaksas noteikumus.
  • Kredīta atmaksas noteikumi. Būtiska atšķirība ir tāda, ka šāds aizdevums pie vairākiem kredītdevējiem, saņemot to pirmo reizi, ir bez procentu likmes. Tāpat kā ātrie kredīti bez procentiem, šie aizdevumi tiek izsniegti bez ķīlas un galvotāja, kā arī nereti neliek norādīt ikmēneša ienākumus, taču, lai par to būtu pārliecināts, Tev jānoskaidro, ko piedāvā katrs aizdevējs. Šādu informāciju var atrast katra aizdevēja mājaslapā vai arī vienkopus, piemēram, salīdzināšanas portālos. 

Šāda veida aizdevēju salīdzināšana nereti ir bez maksas, tostarp Lendeeno.com mājaslapā. Raksta noslēgumā lasi un uzzini, kā salīdzināt aizdevējus, lai izvēlētos piemērotāko!

Kredītdevēju salīdzināšana pie Lendeeno.com – ātri un izdevīgi!

Ņemot vērā lielo aizdevēju skaitu, izdevīgākā kredītdevēja izvēle var būtiski apgrūtināt ikdienu. Ja nākas katru aizdevēju izpētīt atsevišķi, var paiet pat vairākas stundas. Lai ietaupītu šādu laiku, radīts bezmaksas rīks, kas pieejams arī Lendeeno.com, kurā, veicot dažas vienkāršas darbības, iespējams noskaidrot, kurš no aizdevējiem ir piemērots Tavai situācijai. Kā tas notiek?

  1. Sākotnēji, atverot Lendeeno.com, jāizvēlas sadaļa “Ātrie kredīti”.
  2. Tad rīkā, kas atrodas lapas augšpusē, jāatzīmē aizņēmuma summa un atmaksas periods.
  3. Ja nepieciešams, jāatzīmē arī dažādas būtiskas nianses, piemēram, aizdevums zem 20 gadiem, kredīts ar sliktu kredītvēsturi u.c.
  4. Jāspiež “Meklēt izdevīgāko”. Tad zem rīka parādīsies aizdevēju saraksts, kuram būs pievienoti saņemšanas un atmaksas noteikumi.

Esi atbildīgs un pirms kredīta saņemšanas rūpīgi izvērtē finansiālo situāciju, lai saprastu, vai kredītu varēsi plānotajā termiņā atmaksāt. Ja esi nolēmis dot priekšroku šādam aizņēmumam, ienāc Lendeeno.com un izvēlies kredītdevēju, pie kura ātrie kredīti ir izdevīgākie!